Loading...

czwartek, 14 marca 2013

Czarna zeberka na wlosach

     
          Have all life the same hair - boredom . However, I'm faithful to my hair color, which after dyed I wouldn't regained. The only thing I did with my hair it's highlights and coloring with washable paint.

If I dont want to lose my natural blonde wasn't be afraid to do a black zebra?
I was so scared, but after 2 years I know this isn't affected my hair. After 6 months, the black paint is washed away and it's then a slightly brown color, which can be easily oxidized, and after time all them colors will mix evenly. I faithfully wore it on the hair for two years, refreshing stripes every 4 months.  I miss this hair ;)

How to perform ?
   Put on brush a small amount of black paint and touch the hair creating stripes. Be careful- don't apply too much paint on the hair , because it will drip and it will be one big stain. Paint put on top, but also from the bottom of the hair's band !
          Mieć całe życie takie same włosy- nuda. Jednak ja pozostaję wierna mojemu kolorowi włosów, którego po przefarbowaniu włosów już bym nie odzyskała. Jedyne co robiłam z włosami to pasemka, czy farbowanie zmywalną farbą.
Czy nie chcąc tracić mojego naturalnego blondu nie bałam się robić czarnej zebry?
Bałam się strasznie, jednak po 2 latach wiem, że to zupełnie nie wpłynęło na moje włosy. Po 6 miesiącach czarna farba się wypłukuje i tak naprawdę pozostaje lekko brązowy kolor, który można lekko utlenić, a po czasie kolor sam się wymiesza i będzie równomierny. W każdym bądź razie wiernie nosiłam ją na włosach przez okres 2 lat, utrwalając paski co 4 miesiące. W sumie, to tęsknię za tymi włosami ;)

Jak wykonac?
   Nakładamy na szczoteczkę niewielką ilość czarnej farby i dotykamy włosów, tworząc paski. Uważajcie, by nie nałożyć zbyt dużo farby na włosy, bo będzie ona ściekać i powstanie nam jedna wielka plama, Farbę nakładamy od góry, ale też od dołu pasma!

niedziela, 10 marca 2013

Spaghetti Carbonara




My favorites courses are Italian dishes, I just love pasta and everything what you can compose with them. There is no better food than Italian... and Polish- of course :)
  The key element here is the bacon and sauce, but I warn you, don't do it by a ready sause or powder sauce it will completely destroyed your dish..

       Preparation:
1 boil spaghetti noodles
2 separate the bacon from the peel and cut into small pieces
3 fry the bacon in a frying pan
4 pour the cream into a bowl and sticks 3 egg yolks, mix, add grated parmesan cheese and season with salt and pepper
5 cooked pasta add in the pan for bacon, then pour the sauce and fry, but not for long
6 at the end sprinkle with herbs, I used as usual too much parsley, but I just love it, you can also add it to the sauce :)

ENJOY IT!